Siemens fırın pişirme sembolleri

Ayarlama yaptığınızda pişirme alanındaki fırın lambası yanar. Kullandığımız fırını iyi tanır, özelliklerini ve fonksiyonlarını bilirsek çok daha başarılı sonuçlar alabiliriz. Pişirme alanındaki fırın lambası açılır.

Arda, mutfağının sırlarını sizlerle paylaşıyor! Siemens fırınlarda bulunan hydrobaking (nemli pişirme) özelliği ile. Burada farklı fonksiyonlar için semboller görüntülenir.


Kesinlikle fırının tabanında pişirme veya kızartma yapmayınız.

Saat ayarı yapılırken saat ve dakikayı ayıran bölme işareti sembolü (:) yanıp söner. Siemens Kullanma Kılavuzu ile kombiden, klimaya, kumandadan bulaşık makinesine Siemens markalı cihazların arıza kodlarını inceleyip, bilgisayarınıza . Kullanma kılavuzunda şu semboller yer almaktadır: Onemli bilgiler veya. Fanlı ısıtıcıyla ısıtılan sıcak hava, fırının her yerine eşit oranda ve hızlı bir şekilde dağılır. Böylece az enerjiyle kısa zamanda pişirme sağlarsınız. Hayatınızı Kolaylaştıran Siemens Ürünleri.


Alt ve üst çizgi ile gösterilen bu fonksiyon içi de dışı da aynı derecede pişirmeye ihtiyaç duyan yiyeceklerde işe . Mikrodalga fırını pişirme alanında, sadece gıda maddesi. Fırının en temel fonksiyonudur.

Clean özelliği bulunan siemens fırınlar bunu yaparken, çok. Buharlı pişirme özelliğiyle yemekler daha leziz ve daha sağlıklı. Buna kapatma-açma, ısıtma modu, pişirme süresi, başlangıç ve bitiş zamanı,. Yine de işinizi kolaylaştırmak için kontrol düğmelerinin üzerine semboller yerleştirildi. Siemens flexinduction ocakta pişirme alanı genişliği tencere ve tavaların durduğu.


PRESTIGE INOX SET HB GR Gömme fırın LC BA 5T - Çelik. Otomatik pişirme programları (cookcontrol40) Gelişmiş sembol ekran . Bu sürede yemek pişirme esnasında fırın içerisinde ve tepsilerde oluşan tüm atıklar küle . Uyarı: Bir gaz pişirme cihazının kullanılmasıyla, bulunduğu odada nem ve ısı ve yanma .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı