Viyadük nedir

Köprüyol (Viyadük olarak da bilinir), yüksek iki nokta arasında kalan alanı, genellikle bir nehrin ayırdığı vadiyi köprü ile birleştiren yapıdır. Bir vadinin, bir ırmağın üstünden bir . Viyadük, yüksek iki nokta arasında kalan alanı, genellikle bir nehrin ayırdığı vadiyi köprü ile birleştiren yapıdır ve köprüyol olarak da adlandırılmaktadır.

Viyadük nedir, Viyadük nedemek, Viyadük örnekleri, Viyadük Slayt. Bir ırmak yada vadi üzerinden geçiş sağlayan yüksek kara yada demiryolu köprüsü. Derin vadileri geçmek İçin yapılan ayaklı yol veya köprü, ayaklı yol, kuru köprü. Viyadük yüksek iki nokta arasında kalan alanı, genellikle bir .

Bir vâdi veya bir dağ üzerinden yolu veya demiryolunu geçirmek için inşâ . Viyadük ve yüzlerce terimin anlamlarını sitemizde bulabilirsiniz. Nedir Örnekleri Özellikleri viyadük Ne Demek Anlamı. Viyadük İngilizce Ücretsiz Çevirisi, Eş Anlamlı Kelimeleri, Viyadük Türkçe Okunuşu, Telaffuzu ve Daha Fazlası Burada! Nurdağı İlçesi yakınındaki Atatürk Viyadüğü, Tarsus - Adana - Gaziantep Otoyolu üzerindeki viyadükten en büyüğü olup, yerden yüksekliği . Zıt ve eş anlamlıları nelerdir? Viyadük Köprü Farkı: Viyadük yalnızca otomobil ve diğer motorlu araçlar için tahsis edilmişken köprüde yaya kaldırımı da bulunmaktadır.


Com Nedir Sayfası ile sözcükler,kelimeler,kavramlar ve anlamları,sözcük,kelime,kavram,VİYADÜK ÇUKURU,viyadük çukuru,viyaduk cukuru. Dünyasına Dair Herşey İletişim: .

Köprüler ve Viyadükler yollardan önce donar. Online Gündelik - Türkçe Sözlük. Bölge Müdürlüğü Konya Altınapa Savağı Viyadüğü . Fanatik foto galeri sayfasında!


Açıklığı ve yüksekliği çok büyük olan vadiden, demiryolu veya karayolunun geçişini sağlayan, yol ve kavşak kesişmelerini ortadan kaldırmak için yapılan köprü. Orada tek yön yapmak için neler lazım, onlara bakıyoruz. Acemler kavşağına gelmeden yeni bir viyadük inşa edeceklerini ilk kez açıklayan .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı