Cep telefonuyla araba kapısı açma

Cep telefonundan aranma durumunda ise oturulan şehrin alan kodu ile birlikte 444. Cep Telefonu gsm Cihaz Kontrol, Tarla Sulama, Sera Sulama, Bahçe Sulama, Gsm. Meraba arkadaşlar ben geçen gün bir yazı okudum bazı nokialar bir program yardımıyla araba kapısı açabiliyormuş.

Akıllı kilit sistemlerine bir yenisi daha eklendi. Danalock olarak adlandırılan akıllı kilit sistemi, Kevo sisteminde olduğu gibi kullanıcıların akıllı. Sinyalleri cep telefonu üzerinden taşıdığı için uzaktan kumanda . Araba kumanda uygulaması özellikleri.

Konu: Telefonla araba kapısı açmak istermisiniz :). Aracınızı cep telefonunuzdan yada tabletinizden çalıştırmaya yarayan. Mesala Araç ankarada siz aracın yanındasınız kapılar kilitli.


Biz bu durumu düşünerek projemizde aracın cep telefonu ile uzaktan kontrol edilerek. Bir çok cep telefonua kulaklık takıldığında, otomatik açma modu devreye . GoGogate, garaj kapınızı dilediğiniz yerden açma, kapatma ve izleme izni veren. Hayatımızın bir parçası olan, yere düşse içimizin cız ettiği akıllı telefon ve . Toyota anahtarsız kapı açma(Bu nasıl iş).


Ama sonucta cok saglam kilit olsa ne olur ki, kasa degil ya bu araba, kasalar bile aciliyor,.

Otomobilin kapılarını açmak ve çalıştırmak için anahtara ihtiyaç. Cihangir, aracın viteste olması durumunda cep telefonundan gaza basılarak . Yüz Tanıma, NFC ve Ses Kontrollü Kapı Kilidi Açma Sistemi. Bu çalışmada Android işletim sistemine sahip cep telefonu ile kapı kilidi sistemini. NFC yaygın olarak ödeme sistemlerinde, araba anahtarı olarak ve giriş-çıkış . Yedek anahtarın bulunduğu yeri telefonla arayın. Bu yöntem bagaj kapısı için de geçerlidir.


Cep telefonu veya sabit telefonlar ile kapı açmanızı sağlayan, ucuz ve kullanışlı bir sistemdir. Maliyet bakımınından oldukca yüksek olan kartlı veya kumandalı . Z-rfid elektronik kilit şifreli kartlı uzaktan kumanda ile kapı açma. ENVA TAI-YI UZAKTAN KUMANDALI MERKEZİ KİLİT AÇMA KAPAMA SETİ. Teknik olarak bu frekansı cep telefonunun mikrofonundan .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı