Desenli paslanmaz sac

Decorinox dekoratif paslanmaz çelik, çeşitli görsel ve endüstriyel alanlarda. BenzerMüşteri memnuniyetini esas alan firmamız, paslanmaz sac, desenli ve renkli paslanmaz ticaretinde yılların tecrübesi ile istikrarlı olarak yoluna devam etmektedir. Stoklarımızda aşağıda yer alan ebat, standart ve yüzeylerde desenli paslanmaz çelik desenli saç malzemeler bulunmakta ve tedarik edilebilmektedir.

En uygun desenli paslanmaz sac fiyatlarını firmamızdan alabilir, ürün siparişi verebilirsiniz. Desenli ve Renkli Alüminyum Sac-Levha. Renkli ve desenli paslanmaz çelik satışı yapıp, lazer kesim hizmeti veren İstanbul firmasıdır.


Bir çok çeşitle beraber dekoratif paslanmaz sac ve levhalarımız stokla.

Etiketler : desenli paslanmaz, dekoratif paslanmaz, işlenmiş paslanmaz, ankara . Etiketler paslanmaz celik, paslanmaz paslanmaz firmalari paslanmaz yuzeyler mat yuzey desenli yuzey tasli yuzey parlak yuzey dekoraf paslanmaz sac . Dderi desen, Dnokta desen, Ddüz kare, Dçapraz kare yüzey, 0. PASLANMAZ SAÇ TEKNİK ÖZELLİKLER. M–, BA2 Soğuk çekilmiş parlak düz kare desenli. Tafllanmış ve desenli paslanmaz levhaların arka yüzüne uygulanan astar boya kaplamalar, örneğin, bileşik panelleri oluşturmak için diğer malzemelerle . Paslanmaz Levha (SAC) Ağırlık Cetveli.


Başlıca ürün grupları, desenli paslanmaz, desenli metal, renkli paslanmaz, renkli. Siyah, Ayna, Sarı paslanmaz ve daha pek çok seçenek ile dekoratif paslanmaz.

Sarıtaş dünyanın en büyük üreticilerinden tederik ettiği paslanmaz rulo ve plakaları. KALİTE, YÜZEY, ÖLÇÜ (mm), BİRİM FİYAT, DÖVİZ. Kare, oval, düz vb alanlarda uygulaması yapılmaktadır. Ahşap kaplama, kenarları ayna kaplama ve paslanmaz sac kaplama.


Havalimanı doğu ve batı cephesinde ahşap desenli bombeli cam duvar kaplama . L paslanmaz saclar kağıt sanayi, sabun, deri, kimya ve petrol sanayi gibi alanlarda kullanılıyor. Ayrıca renkli ve desenli paslanmaz sac çeşitleri de bulunuyor . Perfore delikli sac imalatı, Dkp, Krom, Galvaniz, Alüminyum sac delme işçiliği.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı