Zaman ayarlı röle devresi

Zaman Ayarlı Tekli Röle Kartı - 12V Delay-Off Relay Module en uygun fiyatla. Böylece tetikleme durumunda kısa devre veya tetikleme durumunda açık devre . Maliyet önemliyse örnek devre biraz fazla karışık.

Eğer yakılacak ve söndürülecek saat belliyse tek bir programla bir PIC, bir röle ile devre . Arkadaşlar start butonuna basıp bırakınca devreye akımı gönderecek ve ayarlanan zaman sonunda elektrik akımını kesecek zamanlama rölesi . Adaptör devresini yapıp çalıştırdıktan sonra yeni devremiz olan zaman ayarlı lamba kontrol devresine. Bir süre sonra röle bağlantıyı keser ve lamba söner.

Elektronik Devre sıfır, ikinci el elektronik devre montaj elemanları uygun fiyatları ve. TIMER ZAMAN AYARLI RÖLE DEVRESİ. DAKİKA AYARLI NOT: DEVRE ÜZERİNDEKİ . Lipo Piller, Robot Malzemeleri, Robot Sensörleri, Elektronik Malzeme, Mini . Rölenin tetiklendikten sonra devrede kalma zamanı isteğe göre kullanıcı tarafından. Bir kere basınca devreye bağlı olan röle start alıyor.


DFR-flaşör rölesi çalışma(ON) ve bekleme(OFF) zamanları analog olarak ayarlanabilir. ER-2Fçift ayarlı çift kontaklı flaşör rölesidir ve zamana bağlı kontrol. Zaman ayarlı tekli röle kartı, üzerinde yer alan butonlar ile kontakların.

Gecikmesi Röle Modülü İşlevli Döngüsü Zamanlayıcı Kontrol Anahtarı Devre . Uzaktan kumandası ile zaman ayar ve . FStop lambası gibi çalışan zaman ayarlı flaşör devresi. Start butonuna basıldığında role kontakları çeker ve belirlenen süreden sonra tekrar bırakır. Devrenin stop etme zamanı 1saniye eğer bu değeri azaltıp arttırmak istiyor iseniz.


Butona basıldığında kontak kapanarak devre tamamlanır. Kumanda kontakları ise, termik aşırı akım rölesi, zaman rölesi, ısı kontrol rölesi, mühürleme vb. Ortamın sıcaklık derecesi termostadın ayarlı olduğu sıcaklık derecesinin altına . Gecikmeyle çalışan (turn-on tipi) zaman rölesi devresi. Schmitt trigger (tetiklemeli) bağlantılı turn-off tipi zaman rölesi.


Piyasada dijital zaman röleleri var,üretici ile görüşüp hangi modeli.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı