Gentaş laminat bayileri

G-lam, üstün postforming özelliği, artırılmış aşınma dayanımı, hijyenik yüzeyi, zengin ve yüksek kalitede renk seçenekleriyle, dünyada laminat teknolojisinin . Rulo, Plaka, Kapılık ve COMPACT LAMINAT.

Gentaş Ürünleri Compact Laminat BURSA, Bursa Modern Yapı, Kuvars Yüzeyli Ürünler, Porselen Seramik Ürünler, Akrilik Ürünler, Mutfak Tezgahları , Banyo . Doğacan Laminat - Gentaş ege bölge ana bayii. Asya Orman Ürünleri Ve Mobilya iş ilanları sayfası ile, aktif iş . ALÜMİNYUM,LAMİNAT,LATA,LAM,GENTAŞ,GENTAS,GENTAŞ BAYİ,BAYİİ,WERZALİT BAYİİ,WERZALİT BAYİLERİ,VERZALİT BAYİLERİ,GENTAŞ BAYİLERİ .

TEKA BAYİ,SILVERLINE BAYİ VE BLANCO BAYİ OLARAK HİZMET . Pek çok farklı mekan ve pek çok farklı ihtiyaç için laminat ürün koleksiyonumuzdan size uygun olanı seçebilirsiniz. Bu ürün, üretim aşamasında çeşitli . Dekorasyon, mobilya, kartonpiyer, laminat, mutfak ve bina dekoratif aksesuarları. Alpay Orman Ürünleri olarak, sektörde dünya markası öncü firmaların ürünlerini satarak ticari faaliyetlerine başladı.


Batman mobilya mağazaları,Batman mobilya firmaları, Gentaş Grup Batman bayii. HPL Plaka Laminat üretim kapasitesine sahiptir. GENTAŞ ŞİRKETLER GRUBU, Laminatın kalıplarından sıyrılıp çok daha geniş alanlarda, insana ve çevreye daha faydalı halde kullanılması doğrultusunda . Yine firmamız sektörünün lideri konumunda bulunan AGT A.

GENTAŞ ile yeni bir bayilik sözleşmesi yaparak . DURAPOL, FORMICA, PELİLAM, AS GENTAŞ, . Mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörünün ihtiyaç duyduğu, ham ve melamin kaplı yonga levha, parlak panel, MDF, laminat parke, tezgah, kapı paneli ve . Kompakt laminat paneller üstün nitelikleri sayesinde dış mekanlarda güvenle ve rahatlıkla. PANELLER, : mm GENTAŞ Marka Kompakt Laminat. Formica Homopal Gentaş) üretiminde yer vermekte,.


Türkiye ye yayılmış geniş bayi dağıtım ağı ve şirketimizin. Kontraplak kayın ve laminat tabla imalatlarımızın yanında, talep halinde bayisi olduğumuz Gentaş Werzalit, Yıldırım Werzalit markalı tablaları da kendi ürünümüz . Pazarlama ve Kurumsal İletişimYöneticisi Gentaş A. Bölge Satış ve Bayi Yöneticisi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı