Kapı gıcırtısı için sprey

Torpido,ön konsöl,kapı ve muhtelif yerden gelen çözemediğiniz gıcırtı sesleri. Araba esnedikçe kapı firillerinden gıcırtı geliyor bunu engellemek için. Buna karşın diğer arkadaşın aracının fitil gıcırtısını silikon sprey ile .

OPa8Benzer - Püf Noktası tarafından yüklendiKapı gıcırtısını traş köpüğü yardımı ile gidermenin püf noktası. Hayatı kolaylaştıran nasıl yapılır videoları Püf Noktasında. Daha öce kapılardan gelen gıcırtı sorunu ile ilgili sitede konular açılmıştı, ancak sorunu bir türlü çözememiştim. Geçen marketlerin birinde sprey silikon buldum .

Kullanım alanları: Tamponlar, çıtalar, plastik raylar, yuvalar, kapı lastikleri,. Bu gıcırtılardan benim aracımda da var. Plastik ve lastik parçalarda aşınmayı engeller, gıcırtıları ve sesleri önler.


Ha baktın ses gitmedi ses gelen yeri ara bul ve oraya sık gıcırtı sesi 90. Bende kapı mentesesinden geliyor ses ona da silikon sprey . Bende şu benim kapıdan gelen sesi nasıl tarih ederim diye. Würth Sprey modelleri, Würth Sprey çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın.


Kapı fitili gıcırtısına badem yağı iyi geliyor. Arabanın kapısında orta kanat kısmında gıcırtı oluştu.

Gress yağı dışnıda başka bir çözüm öneriniz var mı. Burtech pas sökücü, yağlayıcı, gıcırtı önleyici (çok amaçlı sprey) (5ml). Gıcırtı giderici: Tüm kapı menteşeleri, otomotiv aksamları ve buna benzer yerlerde . Serwis buna çözüm olarak sprey sıktı düzeldi. Komple kapı fitillerine we sunroof fitillerine kullanmayı düşünüyorum.


KULLANIM ALANLARI:Silikon bazlı yağlayıcı sprey, araç kapı fitilleri, kapı. Kapi fitilleri icinde bi sprey vericem link olarak onu kullanim duzenli olarak . Arkadaşlar arabayı aldıgımdan beri sol emniyet kemer tokası gıçırtı. Silikon Sprey modelleri, silikon sprey markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11.


Kapıya sıkmadığım şey kalmadı , hâla inat edip ses çıkarmaya devam ediyor. Wd- yağsız kontak spreyi - makine yağı sıktıysam fayda etmedi . Bu işlemi yaparken kapıyı ileri geri hareket ettirerek spreyin .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı