Ütü termostat arızası

TRT Okul tarafından paylaşılan Böyle Tamir Edilir - Ütü - TRT Okul videosunu Dailymotion üzerinde izle. Etiketler: Ütü ısı ayarını nasıl ayarlıyor, ütü tamiri nasıl yapılır, ütü termostat arızası, ütü termostatı ne işe yarar. Termostat arızalıdır Termostat değiştirilmelidir.

Tamirciye soruyorum hararet ortaya geliyorsa termostat sağlamdır diyor. Soğutmuyor: Kompresör arızası var ya da termostat ayarında uygun seviye. Yalnız burada önemli bir nokta var, bu termostat elbette basit bir iki metalin bir araya.


Isınmıyor ezistansı arızalıdır.

Tabi bu kıyas watt haricinde diğer bütün özellikleri aynı olacak bir ütü için . TÜ SÖKÜMÜ (elektronik kartlı) _ Bugün Ne Sökelim? Utü standı Buhar jeneratörü: Paslanmaz çelik. Kullanım sırasında ci- hazdan sıcak hava çıkacaktır! Herhangi bir arıza veya çalışmama durumunda cihazın fişini prizden çekiniz. Aşağıdakilerden hangisi termostat arızalarından değildir.


Bağlantı kabloları açık devre . Gövde-ütü bağlantı kablosu ve buhar hortumunun takıldığı anten yay. Eğer ütünüzde herhangi bir arıza oluşursa.

Kullanma hatalarından meydana gelen hasar ve arızalar,. Sİlsew ütü bezi,silsew ütü masası bezi,ütü masası bezi fiyatı,silsew ütü bezi. Bir termosifonun termostatı arıza yaparsa, derece su istediğimizde ve derece su ısındıktan sonra su sıcaklık seviyesi dereceye gelirse, . Sökme sonra muhtemelen arıza tespit, temizlenmiş olabilir termostat ve diğer elektrik . Arıza düğmesi sinyal veriyorsa ütü normal bir şekilde çalışmayacaktır. Sogutmuyor: Kompresor arizasi var ya da termostat ayarinda uygun seviye. Isinmiyor ve lambasi yanmiyor Kablo, fis veya elektrik girisinde sorun var . ARÇELİK BAYİSİNDEN TEMMUZDA BİR ÜTÜ SATIN ALDIM.


Temizleme makineleri hakkında kullanıcılardan gelen sorular ve cevaplar için Karcher sıkça sorulan sorulan sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Arıza göstergesi yanıyorsa, ütü normal çalışmamaktadır. Aşırı basınçtan kaçınmayı sağlayan, arıza durumunda fazladan buharın . Yüksek sıcaklıkta ütüleme sonrasında termostat sıcaklığını düşürürseniz levha sıcaklığı kontrol . JENERATÖRLÜ ÜTÜ KULLANMA-BAKIM VE EMNİYET TALİMATI.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı