Vestel çamaşır makinesi deterjan koyma yeri

Jack Jones ben genelde sola toz. Bugün çamaşır yıkamam gerekiyor. Makinesi Kullanırken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar.

DiğerÖnbellek - birine yumuşatıcı birine yıkama için deterjan diğeride eğer ön yıkamalı programdaysa ön yıkama için yine deterjan doğru mu bildim mi:DD. Birde annemde yeni çamaşır makinesi aldı bosh değil ama onda bir sıvı deterjan. Kullanma kılavuzunu annem koyduğu yeri hatırlıyamadı malesef.


O zaman ortaya yumuşatıcı, kenarlara da deterjan koyup çalıştıryorum.

Bulaşık makineniz için deterjan kutusu mu arıyorsunuz ? Bu ürün tam olarak aradığınız parça . Sadece otomatik çamaşır makineleri için, özel olarak üretilmiş deterjanları kullanın. Sıvı deterjan akışkanlığını kaybetmişse deterjan kabına koymadan önce . Geleneksel çamaşır makinesine kıyasla Sessiz Inverter Motoru ile yıkama ve sıkma sırasındaki. Deterjan seçimi ve makineye konulması.


Onay alan müşteri NakitNet kredi belge setinde ilgili yerleri imzalar, kimlik fotokopisi çekilerek işlem sonlandırılır. Makinelerinin Mekanik Arıza Yapıp Değiştirilen Parçaları 1. Eski makinelerde beyin denilen parça bi çubuk yardımıyla deterjan gözündeki su yönünü değiştiren.

Arçelik-Beko, Bosh-Profilo-Siemens. Mürekkep: Lekeli yeri soğuk suyun altına tutarak . Makineye koymadan önce yemek artıklarını temizleyiniz. Zaten sürekli, deterjan ve suyla işlem yapılan çamaşır makinesi. Küflenme var ise, küflü yerleri biraz sirke ve diş fırçası yardımı ile temizleyebilirsiniz. Soru : Kullanmış olduğunuz deterjan ile ilgili bir sıkıntı olabilir ? Cevap : Makinenize tuz koyma işlemi sırasında kapağı tam kapatmıyor olabilirsiniz.


Ben de benim çamaşırlarımın yumuşatıcı kokmadığını sanıyırdum ama komşularım kokyuğunu söylüyor. AMAŞIR YIKAMA İÇİN ÖN HAZIRLIK. Her sıkma işleminden önce çamaşır makinesi suyu boşaltır: eğer boşaltma. VESTEL Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A. Elde çamaşır yıkarken kullanılan deterjanlar) ve yumuşatıcılar aşırı derecede çok . KISA PROGRAM ICIN PROGRAM DUGMESI UZERINDE YERI NERESI?


Vestel Genel Müdür Yardımcısı Filiz Künüralp, çamaşır makinesini kullanırken nelere.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı