Elektrik olmadan çalışan buzdolabı

Selam Arkadaşlar aranıza yeni katıldım elektrik gereksinimi duymadan soğutma yapabilen buzdolabı var bende geçen sene almıştım ve bu . Elektriksiz çalışan Evaptainer adlı buzdolabı, özellikle gelişmekte olan ülkeler için gıda bozulması sorunlarının azaltılması konusunda etkili bir . Coca Cola, Leo Burnett ajansıyla birlikte farklı bir projeye imza atmış ve elektrik olmadan da çalışabilen bir soğutucu geliştirmiş.

Buharlaşma yöntemi kullanarak elektriğe ihtiyaç duymayan bir yöntem olan Evaptainers, gelişmekte olan. Hatta elektrik olan bazı kamu kurumlarında bile bu buzdolabından. Etikerler: bacalı buzdolabıelektriksizgazyağı ile çalışan buzdolabıservel . Elektrik ve hatta buz gerektirmeyen kilden kap, buzdolabı işlevi görebiliyor,.

NASA ile çalışan şirketten şoke eden iddia: Uzaylılar aramızda. Yapılacak olan piknik içinse en fazla ihtiyaç duyulan şeylerden bir tanesi de buzdolabı. Domelre marka bu buzdolabı,elektrikle çalışıyordu. Thermal çift ile çalışan araç buzdolabı:Bunlar da Thermo-couple teknolojisi.


Araç buzdolabını dondurucu olarak kullanmak çok ciddi elektrik . Yeni buzdolabı sayesinden elektrikler gittiğinde bile yiyecekler bozulmayacak. Calgary Üniversitesi öğrencileri tarafından elektriksiz çalışan . Evimizde bulunan buzdolapları belirli aralıklarda çalışır ve içindeki yiyecekleri soğuk tutar. Modern yaşamın bir parçası olan buzdolapları .

Biraz el becerisi ve temel elektrik bilgisi ile kendiniz yapabileceğiniz gibi, bir ustaya da yaptırabilirsiniz. Bu ürünleri sadece örnek olması amacı ile koydum. C aralığında çalışan klasik mekanik termostatlardır. Elektrik olmadan yiyecekleri taze tutabilen dolap: Evaptainers. A sınıfı dolaplar da dahil olmak üzere bütün dolaplarda emsallerine göre.


Güneş enerjisi ve volt elektrik enerjisi ile çalışan buzdolabını . Türk bayrağı tasarladı ve son olarak da aküyle çalışan buzdolabı üretti. Termometre, elektrik kesintisi sırasında, buzdolabı ve derin. Bu gücü anlayabilmek için, elektrikle çalışan aletleri ele alalım. Durumda Olan Dolabımızın Yanına Gidiyoruz Üst Dondurucu.


Devreyi Kestiğinde Rezistanslara Elektirik Gitmediği İçin Dolap Bloklama Yapar. Buzdolabım Altı, Alt Bölmesini Soğutmuyor, Dondurucu Bölümü.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı