Kavanoz kapağı süsleme

Arkadaşlar bu benim ilk videom umarım beğenirsiniz ve Like atmayi unutmayın. Serde çöpçülük var ya ondan, cam kavanoz sonuçta, kapağı da muhafazalı. Süsleyince hepsi çok güzel birer obje oluyor.

Geçtiğimiz günlerde sizlere çok güzel bir kavanoz kapağı süsleme örneği aktarmıştık. Kolay Saç Modelleri Tırnak Süsleme . Hoş bir kavanoz kapağı süslemek için kavanoz kapağı kılıfı nasıl dikilir öğrenmek isterseniz sizin için hazırladığımız reçel kavanozu kılıf dikimi resimlerinin . Kavanoz Kapağı Süsleme ile benzer konular.

Plastik küçük oyuncaklar ya da objeleri kavanoz kapakları ile birlikte boyayın. Yine örgünün her alana her yere ve her şeye bir çözüm bulduğunun göstergesi, tığ işi örgü kavanoz kapağı modeli. Genellikle yaz aylarında kış için yapılan.


Hanımlar bu yazımızda sizlerle birbirinden güzel kavanoz süsleri yapımına. Komple kavanoz da giydirebiliriz ya da sadece kapak kısmı da yapabiliriz. Evlerinizde bulunan kavanoz kapaklarını geri dönüşüm olarak kullanabilir, bu kapaklar ile güzel resimlikler elde edebilirsiniz.


Arkadaslar kavanoz kapağı nasil süslenir malzemeler nereden bulunur? Meet Nigerians is an exciting place to meet nigerians and friends from all over the world - in the UK, US, Canada , Nigeria. You can watch and share videos and .

Hepimizin evinde kavanozlar çoktur :) Yazdan kışa bir sürü gıda depolarız . Dekoratif objelerle bugün kavanoz kapağı süsleme yapıyoruz. Sadece bir kavanoz kapağı demiyoruz ve onlarla birçok dekoratif obje yapıyoruz. Allah nasip ederse mutfağımın bir köşesinde olacak bunlar :). Temizlenmiş kavanozumuzun kapağına hayvan figürümüzü . Bardak altlığı yada kavanoz kapağı. Süslemek için kalın ip,deniz kabuğu ve sprey boya.


Süslü kavanoz kapaklarını sevmeyen bayan yoktur sanırım. Baharatlarınızı,şekerlerinizi ya da incik boncuklarınızı sakladığınız kavanozlarınızın kapaklarını süslemeye ne dersiniz. Konu: Eva ile kavanoz kapağı süsleme. Etiket: kavanoz kapağı süsleme. Cam Süsleme Sanatı ve Teknikleri Hakkında Cam Süsleme Seramik Sanatı.


Muşambadan kavanoz kapağı süsleme. Mutfağımdaki tezgahın üzerinde sıra sıra kavanozlar duruyor, içleri çeşitli .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı