Beko bulaşık makinesi kapak kilidi

Bu orijinal ürünü sipariş vermeden önce, uygun modeller listesinden . Siemens bulaşık makinesinin kapağı açıkken bulaşıkları yerleştirme esnasında kapağın kapandığı yerdeki kilit mekanizmasına değince kilide . Bu arıza, kilidin yenisiyle değiştirilmesi ya da iyice sıkılarak onarılmasıyla .

Bulaşık Makinesinin Kapağı Kapanmıyor ? ARÇELİK-BEKO BULAŞIK MAKİNASI ARKA RAY KAPAK. Temiz yıkamayan, su biriken makineler için videolarla çözüm önerileri. Numunesine göre malzemeyi, çamaşır makine malzeme .

KonuAnasayfa Beyaz Eşya Arıza Çözümleri Beko Çamaşır Makinesi Servisi. Makinedeki su seviyesinden dolayı kapak kilidi devrededir. Fiyat : 2TL + KDV 2TL Kdv Dahil. Arkadaşlar, başlıktada belirttiğim gibi bulaşık makinası su almıyor.


Makine kapak kilidi olmadan çalışır ama kapıyı makine çalışırken açabilirsiniz. Bunun kapakla ilgili kısmında bir sıkıntı var nerde olduğunu tahmin ediyorum ama vurarak . Beko beyaz eşya servisi Beko bulaşık makinenizde, Beko fırınınızda, Beko. Yani kapak tam olarak kapanmadığında,emniyet anahtarı kapağı kilitleyemez,dolayısıyla. Beko çamaşır makinesi kapak kilidi, Beko çamaşır makinesi kapak lastiği, Beko .

L-N Hatalı ise Emniyet anahtarı kilitler, ancak makine çalışmaz. C Tablet deterjan kullandığınız ön yıkamalı . Kapı kilidi arızalı olduğu için. Kapak kapandığında tık sesi duyulur. Antalya Arçelik Yetkili Servisi, Antalya Beko Yetkili Servisi , Arçelik Beko Yetkili. Eğer kapak kilidi yerine oturmamış veya kapak açıksa gene makineniz su . Eski arçelik makinada şöyle oluyordu,program bitiyor,sıkma bitiyor,makina işi bitince kapak.


Bu kilitleri kullanan makineler derecelik program bitiminde de . CAMI,PROĞRAM CİHAZI,BEYİN,DÜĞME,KAPI KUPU,KAPI KİLİDİ,SETET. Yalnızca otomatik çamaşır makinelerine uygun deterjanlar, yumuşatıcılar ve katkı maddeleri. BEKO Çamaşır Makinesi'nin, kullanma kılavuzunda gösterildiği şekilde kullanılması ve . Kesinlikle çelik yünü ya da bulaşık teli. Yıkama bittikten birkaç dakika sonra kapak açılabilir. A Kilit somunlarını gevşetmek için.


A Hiçbir zaman bir bulaşık süngeri ya. Yazılı başvurular için adresimiz: Beko Çağrı Merkezi, Arçelik A.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı