Icat edilmemiş fikirler

Pek Bilinmeyen Ancak Çok Kullanışlı İcat. Günümüzde pek yaygın olmasalar da, zamanla yaygınlaşacağını ümit ettiğimiz icat. Onedio editör ekibi tarafından müdahale edilmemiştir.

Bu icatlar hayatınızı kolaylaştıracak. Bu içerikte, teknoloji tasarım icatları, sıra dışı tasarımları bulabilirsiniz. Hadi arkadaşlar soru açık sadece biraz yaratıcı ve mantıklı . Yaygınlaşmış Olması Gereken Zekice İcat.

Bu ürünler neden hâlâ her yerde yok bilinmez, ama en kısa zamanda yaygınlaşması gerektikleri kesin. Forum Alev Arkadaşllar ya bizim bi dersimiz var. Dünyadaki sınırlı kaynaklara rağmen ihtiyaçlarımız sınırsız şu ahir ömrümüzde.


Geliştiriciler oyunculardan büyülü sözcükleri kullanmaya yarayan enerji olan Mana kavramına yeni alternatifler düşünüyor ve fikir istiyor. Bu makalede sizler için son yılların en ilginç icatlarını bir araya getirdik: – Japon mucit tepki veren “robot popo” icat etti. HİÇ İCAT EDİLMEMİŞ AMA MAKETİ DE YAPILABİLECEK FİKİRLER ARIYORUM LÜTFEN YARDIMCI OLUN KOLAY VE İŞE YARAR BİR ŞEY OLMASINA . Hiç icat edilmemiş bir şey icat etmemiz gerek lütfen fikir verir misiniz ? Soru puan +teşekkür+oylama:)) 1.

Aslında çok basit olabilecek bu fikir, canlı ama konuşamayan bitkileri anlamak için oldukça . Yaratıcı içerik ve ikna edici fikirler konusunda Ayşe Levent uzmanlığını kanıtlamış durumda. Kendisinin “İki Söz Bir Büyü” isminde yaratıcı pazarlama teknikleri . Büyük beyinler fikirleri, orta beyinler olayları, küçük beyinler ise kişileri konuşur. Basit araçlarla, ayakkabı kutularıyla, tuvalet kağıdı rulaları ve bunların birleşimiyle negatif film.


Ancak bu çalışmalar her zaman iyi sonuç vermiyor. Uzakdoğu mutfağını seviyorsanız ancak tahta çubukları kullanma konusunda başarılı değilseniz bu icat tam size göre. Hayatı kolaylaştıracak ilginç icatlar.


Bisikletin icadı konusunda tarihçiler arasında tam bir fikir birliği yoktur ve ileri sürülen tarihler tartışmalıdır. Bisiklet, tek bir mucit tarafından icat edilmemiş, tarih . Ama her şeye rağmen fikir güzel , neden olmasın ? Bence beyine bilgi yukleyebilecegimiz bir sistem icat edilmeli ve baska bir cihaz da istenilen bilgilerin unutulmasini .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı