Bardak üzerine baskı ankara

BenzerFiber Lazer sistemimiz sayesinde her türlü metal parçanın üzerine kazıma ve markalama işlemlerini yapabilmekteyiz. Başta otomotiv, promosyon, medikal, . Eğer sevdiklerinize kalıcı ve farklı bir hediye vermek istiyorsanız Kişiye Özel baskılı bir kupa çok iyi bir fikir olabilir.

KİŞİYE ÖZEL ve PROMOSYON ÜRÜNLERİMİZ. Cam bardağa isim yazdırmak istiyorum. Ankara Cam Bardağa Baskı Nerde Var? Kupa bardak üzerine renkli resimli baskı.

BEYAZ BARDAK ÜZERİNE İSİMLİ BARDAK KUPA. Firmanızın amblemini, unutamadıklarınızın fotoğrafını, en sevdiğinizin resmini, belki esprili bir çizimi, önem verdiğiniz bir sözü ya da şirketinizin tüm personeli . Promosyona yönelik baskısız ve baskılı porselen ve cam ürünler, Otel, bistro, kafe restoran vb. Fotoğrafın istediğiniz ürün üzerine basılabilmesi ve sizi memnun edici bir sonuç. Son derece hafif ve dayanıklı bir madde olan foreks üzerine uygulanan yüksek çözünürlükteki resim ve fotoğraflar şık . Plaket hazır olunca üzerine istenilen yazı, renk baskısı yapılır. Plastik, Ahşap, Metal, Deri ve Ciltbezi yüzeylere uygulanır).


Metal yüzeyler: Anahtarlık, Çakı, metal kalem vb. Rakı ve şarap bardağı üzerine logo ve isim işleme, ahşap fotoğraf baskı, masa isimliği çeşitleri, yaka isimlikleri.

Ekonomik, hızlı ve kaliteli online dijital fotoğraf baskı servisi. Fotoğraf baskı, fotokitap, fotoğraf hediye, takvim, poster, sevgiliye en güzel hediye, kolye, bebek . Porselen üzerine kalıcı baskı nasıl yapılır? Ancak baskının aynı kalitede daha uzun süre kalabilmesi için bulaşık makinesinde değil, . Sıvı tüketimi başta su olmak üzere günlük hayata insanlar için vazgeçilmez.


Karton bardak cam bardak gibi sağlıklı, plastik ve köpük bardak gibi pratik ve . Seramik kupa bardak üzerine yapılan serigrafi baskı ömür boyu kalıcılık garantisi altındadır. Kavanoz ,şişe, bardak, düğün, doğum günü, partileriniz, her şey ve her yer için! Can Dijital Baskı Hizmetleri, Müşteri memnuniyeti temel ilkesini benimseyerek ihtiyaca yönelik olarak gelişen ve dünya ile eşzamanlı olarak değişen . Baskısını yaptırmak istediğiniz görseli, kupa bardağın üzerinde en güzel duracak şekilde düzenliyoruz ve size ön izleme .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı