Havlu imalatı istanbul

Boya Dokuma Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi havlu ve bornoz üretimlerine odaklanmış. Fabrikada seri imalata uygun olarak üretilmiş özel makine hatları mevcuttur. Ofis: Birlik Apartmanı Rumeli Caddesi, No:Kat:Daire:9 .

Kurumsal Web, bu sayfa İstanbul Şehrindeki Havlu Bornoz şehrinde bulunan firmaların. TOPTAN HAVLU BORNOZ NEVRESİM İMALATTAN HALKA ÜRETİM . Konca Tekstil yılı aşkın süredir Havlu üretiminde söz sahibidir. KOÇGAZİ HAVLU BORNOZ, havlu, toptan havlu ,toptan bornoz, havlu üretim, havlu üreticisi, otel havlusu, otel havlu, çeyizlik havlu, bornoz, hotel bornoz, otel .

Köksallar Tekstil Havlu Ev Tekstil Ürünleri Peştemal Bornoz Toptan İmalatı ve Satışı. Zorel Tekstil olarak en iyi pamuğu işleyerek, en kaliteli havlu, bornoz ve nevresimleri ürettiğimiz üretiyoruz. Havlu örme kumaş firmaları, tekstil imalat, şirketler, web adresi, telefon, adres,. Yıllık 5ton üretim kapasiteye sahip Denizlide bulunan tesislerimizde, tüm havlu grublarını, bornoz ve peştamal çeşitlerini son teknoloji dokuma makinelerde . Moy Havlu Toptan Perakende Fabrika Satış Mağazası El Havlusu Ayak Havlusu Çeyizlik Havlular Okuluk Düğün Havluları Plaj Havlusu Kapıda Ödeme ile Satış.


Firmaları havlu Şirketleri havlu satışı yapan firmalar, havlu firmaları ile ilgili genel bilgiler. HAM HAVLU VE BORNOZLUK İMALATI. HAVLU, BORNOZ, NEVRESİM, STREÇ NEVRESİM TAKIMI İMALATI VE.


Size özel fiyat teklifleri için bize ulaşın!

Logolu, Jakarlı, Baskılı, Nakışlı Havlu Üretimi. Havlu ve Bornoz Firması Arıyorsanız, İstanbul Havlu ve Bornoz. ZKARTEKS TEKSTİL - ÖZKARTEKS TEKSTİL İMALAT İTHALAT İHRACAT SAN. Hijyenik havlu uretimi, İstanbul. Tek kullanımlık manikür pedikür sac havlusu ve sedye ortusu imalati.


Fiesta Tekstil Havlu Bornoz Paspas Üretim Fabrikası Kurumsal Web Sitesi. Güncel Renk Desenlerde Eşsiz Güzellikte Havlular, Bornozlar Paspaslar Yatak . Sertay Havlu Denizli Toptan Havlu Pamuklu Havlular Dry Havlu Düğün Havlusu Mutfak Havlusu Jakarlı Havlular ve Özel Üretim Havluların Satışı. Havlu-Bornoz ve Ev Tekstil İmalatı-İhracatı. Islak Mendil, Islak Havlu ve private label çözümleri burada!


Havlu,Bornoz,Tekstil Dokuma,Konfeksiyon.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı