Özel pul imalatı

Pınar pul aliminyum ve bakır başta olmak üzere bir çok çeşit ve madenden pul imalatı yapabilmekte aynı zamanda otomotiv yedek parça pazarlaması da . DEM METAL , Rondela (PUL) ve Bağlantı Elemanları İmalat Ticaret. Firmalarınızın özel ölçü ve kalitelerdeki her türlü rondela ve düz pulun imalatı,bağlantı .

Rem Metal pul ve rondela olarak sizlere her türlü pul, özel pul ,rondela , civata ürünlerinde hizmet. HER TÜRLÜ ÖLÇÜ ,PULLAR İMALATI YAPILMAKTADIR. Kamer Civata olarak sektöründe standart ürünlere yer verdiğimiz kadar , özel civata , Özel Somun ve Özel Pul üretimine (imalat) yer . Sıcak yada soğuk baskı özel ölçü ve model somunlar - Özel ölçü pullar.

Categories: Pullar, ÜRÜNLERİMİZ. Paslanmaz pul kategorisinde afnor pul, ağır tip rondela, contalı pul, düz rondela,. ZEL İMALAT PASLANMAZ İNOX PULLAR. Kalıp İşlerİ, pres İşlerİ, özel imalat, fason pres İşlerİ, her nevi yarıklı pİm İmalatı, paslanmaz ve çanak pul İmalatı yapılmaktadır.


Kişiye özel tavla pulu imalatı. Saray Tavla güvencesi ile,el yapımı kişiye özel. Pulex Bağlantı Elemanları Pulmarketim Özel Pul İmalatı, Metrik Pullar, Demir Pullar, Paslanmaz Pullar ve Bakır Pull İmalatı Tel.


HERÇEŞİT METRİK VE ÖZEL PUL ÜRETİMİNDEN SONRA ÇELİK PUL ÜRETİMİMİZDE BAŞLAMIŞTIR. Ozel imalatı hizmetimiz ile istenilen civata somun vb ihtiyaçlarınızı karşılayabiliriz.

Her türlü segman çanak pul tırtıllı pul yaylı rondela özel pul normal pul vb. PULLAR M-DEN M-YAYLI RONDELA M-DEN M-OZEL IMALAT PULLAR . Raynellik çelik sac, raynel imalatı, raynel çeliği, lineer pul, layner çeliği . Firmamız, müşteri teknik resimleri talimatları ve özel isteklerine göre rondela, pul, cıvata ve somun imalatı yapmaktadır. Türkiyenin önde gelen firmalarıyla . Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Xerox ile PTT arasında yapılan işbirliği ile PTT kişi ve kuruluşlara özel dijital pul basmaya başlıyor . Geliştirilmiş özel diş yapısı sayesinde plastik, termoplastik ürünlerin . Düz Pullar,Düz Pullar imalatı,Düz Pullar imalatçısı,Düz Pullar ankara,Düz Pullar ostim,Düz Pullar istanbul,Düz Pullar izmir,Düz Pullar adana,Düz Pullar kayseri,Düz Pullar bursa. Cephe kaplama malzemelerinde özel indirimler devam ediyor. Bünyesinde yer alan kalıp atölyesi sayesinde kalıp imalatı ve geniş kalıp seçenekleri.


Müşteriye özel ürün seçenekleri.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı