Karton katlı kurabiyelik yapımı

Her yemeğe lezzet katan soğan, bakın bu sefer dörde bölünüp üzerine sirke . Gri renkte fon kartonu,dantel kurdele,içi boşalmış oyun hamuru. Harika olmuş hazırlardan kat kat güzel güle güle kullanın.

Beyaz Renk,Simli,Strafor,Katlı Sunum Standı . Bardak ve tabaktan kurabiye standı yapımı. Kartonum inceydi ben ikiser kat yaptim ust yuvarlaklari, sizde mumkun oldugu kadar kalin karton yada olmazsa ince kartondan bikac kat . Kartondan çok katılı el işi pasta tabağı yapımı.

Beyaz renk kartonlardan aşağıdaki resimlere bakarak çizilmiş olan şablonlardan keserek çok katlı pasta tabağı . Ben karton kek standının pek kullanışlı olacağını düşünmediğim için bir örnek dışında yazımda yer vermek istemedim. Altın Renkli Dikdörtgen Karton Pasta Altlığı - 34xcm. Bir önceki postumda (bakınız) el yapımı cupcake standının yapılışı hakkında yazmıştım.


Takımı bozulmuş favori tabak ve fincanlarınızla cupcake standı yapımı. Kağıt ve karton kutu yapımı işleri, anlatımları ve videoları için 10marifet. Kağıttan ve kartondan kutular yapın, süsleyin, kullanın.


Kurabiyeler, şekerlemeler, cupcake ve türevlerini ikram edebilmek için minicik bir kutu yapıyoruz. Diğer - Puantiyeli Karton Parti Tabağı Mavi Adet, YENİ, indirim, TL, TL .

Simdi karton bardaklarımızı tepsimize dizip kek hamurumuzu bardaklarımıza döküyoruz. Kremamız soğuyunca toz krem şantiyi içine katıp mikserle 3-dakika çırpıyoruz. Set için de ayrıca katlı pasta görünümlü mini boy ,patikli bebek kurabiyeleri de . Hafif Mutfak: Düğün Pastası Modelinde Üç Katlı Dekoratif Saklama.


Dekoratif çerçevemiz de kartondan. Hatta ortasından çıkan diktörtgen parçayı pasta standı olarak . Kartonla ponpon yapımı oldukça kolay olup, farklı çeşitlerle de ponpon. EKER HAMURU ve KATLI PASTA YAPIMI. Cupcake temalı katlı kurabiyelik tl . Ev Yapımı Atıştırmalık Tatlı Tarifleri Resimli Tarifi - Yemek Tarifleri.


Günü Pastaları, Özel Tasarım Pastalar, Düğün Pastaları, Nişan Pastaları, Bebek Kurabiyeleri,. Karton Frozen Kek Sargıları Kaliteli baskı ve canlı renktir. Bebeğin doğum günü partisi mavi üç kat kağıt şekerleme kek pasta tatlı şeker parti . Tüm yapım aşamalarını adım adım resimleriyle birlikte anlattığımız Patlayan Kutu.


Explosion Box Kapağını yaparken yine aynı ölçüde, yani cm.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı